Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Καταγγελία-Τρίτη 6/2, 4 μμ συνάντηση Επιτροπής Αγώνα στο ΣΥΕΤΕ

Μέσα από το Κεντρικό μέρος των συγκεντρωμένων 5/2
Όσα εμπόδια και να μας βάζουν η Επιτροπή Αγώνα θα υπάρχει και δεν θα σιωπά. 
Μετά την άρνηση του προεδρείου να παραχωρήσουν την αίθουσα του ΣΣΕΤΕ για τη συνεδρίαση της Ανοικτής Επιτροπής Αγώνα, υποβάλλαμε αίτημα για παραχώρηση έστω της μικρότερης αίθουσας που έχει ο ΣΥΕΤΕ στην Σοφοκλέους και μας δόθηκε θετική απάντηση. Όμως, παρά και μετά το δημόσιο κάλεσμά μας για τη συνάντηση στη σημερινή συγκέντρωση, προφανώς σε συνεννόηση των δύο παρατάξεων, που έχουν την πλειοψηφία και στους δύο συλλόγους, μας ειδοποίησαν ότι ακυρώνουν την άδεια.  
Οι παρατάξεις της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ βγάζουν τη βρώμικη δουλειά για την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που στοχεύουν σε πετσόκομμα της επικούρησής μας, προκειμένου να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους, που φάνηκε καθαρά και με τις σημερινές τους ενημερώσεις για τις οποίες θα βγάλουμε ανακοίνωση .
Η συμπαιγνία τους είναι αντιδημοκρατική, εκδηλώνει τον αυταρχισμό και την απολυταρχική αντίληψη που θεωρεί τα σωματεία τσιφλίκι της όποιας πλειοψηφίας. Οι σύλλογοι είναι των μελών, που δίνουν τις συνδρομές τους και έχουν δικαίωμα να συγκεντρώνονται ελεύθερα και να συνεδριάζουν στα γραφεία τους. Είναι θέμα δημοκρατίας. Δεν θα μας τη στερήσουν. Οι χώροι ανήκουν σε όλους, δεν θα τους χαρίσουμε.
Αύριο όλοι και όλες μαζικά συμμετέχουμε στη συνεδρίαση της Ανοικτής Επιτροπής Αγώνα στις 4 μμ, στα γραφεία του ΣΥΕΤΕ,  Αιόλου και Σοφοκλέους 15,  στον 3ο όροφο.  Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις, εκτιμάμε την κατάσταση, οργανώνουμε τις δράσεις μας για το δίκιο μας, χωρίς παζάρια και περικοπές.
Μέρος από τους συγκεντρωμένους μέσα στο Κεντρικό στις 5/2/2018