Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση από τις εξελίξεις την Τετάρτη 21/2 και βίντεο με την ενημέρωση Ρωμανιά


Την Τετάρτη το πρωί από την Ανοικτή Επιτροπή Αγώνα για μια περίπου ώρα  έξω από το Κατάστημα Σταδίου έγινε ενημέρωση στους περαστικούς με την ανακοίνωση προς τον κόσμο για την επίθεση στον ΛΕΠΕΤΕ
Στη συνέχεια στα γραφεία του ΣΣΕΤΕ έγινε ενημέρωση από τον Ρωμανιά για το τι έγινε στην επιτροπή διαλόγου (δείτε σχετικό βίντεο στο σύνδεσμο https://www.facebook.com/100001642828868/videos/1782947521769991/). 
Ενώ έγινε συνεδρίαση του προεδρείου και του Δ.Σ.. 
Παρακάτω ενημέρωση για αυτά και για τη διαχειριστική επιτροπή της 20/2/18 από το σδ. Μανόλη Καυκαλά. Επισημαίνουμε και μεις την πολύ επικίνδυνη αναφορά, εκτός των άλλων, ότι τυχόν καταβολή παροχής από το ΛΕΠΕΤΕ θα αφορά το μήνα Φεβρουάριο, που φαίνεται σαν κάποιοι να θεωρούν παραγεγραμμένες τις απαιτήσεις καταβολής των χρωστούμενων.


Ενημέρωση για τα γεγονόταα) συνεδρίαση Δ.Ε. του ΛΕΠΕΤΕ της 20.2.18


Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν το θέμα : καταβολή Παροχής για τον μήνα Φεβρουάριο(;), λόγω του ότι, το υπάρχον ποσό (από εισφορές μόνο) για την καταβολή ενός μηνός στο ακέραιο, δεν έχει συγκεντρωθεί (υστερεί κατά 3 εκ ευρω) και λόγω της άρνησης της ΕΤΕ α.ε. να καλύψει το οργανικό έλλειμμα, η καταβολή της αναβάλλεται.

Σ΄ότι αφορά, την έγκριση Ισολογισμού & Έκθεσης Ελέγχου ΛΕΠΕΤΕ για το 2016, αποφεύχθηκε η ψηφοφορία και ανεβλήθη. 

β) 2η συνεδρίαση επιτροπής (κατάργησης του ΛΕΠΕΤΕ) Φραγκιαδάκη της 20.2.18
Σε συνέχεια της από 13.2.18 (για την 1η συνεδρίαση)  ενημέρωσης, από τον διαπιστευμένο στην επιτροπή, εκ μέρους του ΣΣΕΤΕ, κ. Ρωμανιά τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής: o a.δ.σ. Μυλωνάς Π., επικαλούμενος πάλι (ψευδώς ;) τον "μπαμπούλα" του SSM, περιγραφικά εκδήλωσε τις προθέσεις (πλαίσιο συμφωνίας) της τράπεζας οι οποίες μιλούν για,
- την οριακή επιδότηση -από την ΕΤΕ- ετησίως μέχρι του ποσού των 30εκ ευρω (δική μου ασφαλής πληροφορία, για 25 εκ ευρω),
- το αντίστοιχο ποσό να καταβληθεί από το Ελληνικό Δημόσιο (κυβέρνηση)
- την εξέταση επαναφοράς των εν ενεργεία από 1.1.2005. 
Όλα αυτά, υπό την σύσταση/εμφάνιση (;) ενός νέου Φορέα [μόρφωμα Ταμείου Επαγ/κής Ασφάλισης], επ΄ουδενί, με το λογότυπο ΛΕΠΕΤΕ !!!
Εν συνεχεία, ΕΤΕ α.ε. και Σύλλογοι, μαζί θα πάνε "πακέτο" στον υπουργό Οικονομίας Τσακαλώτο για τα περαιτέρω,
επιβεβαιώνοντας τον υπαινιγμό του ότι, αυτά που λέει είναι σε γνώση (συνεννόηση ;) της κυβέρνησης.
Σ΄ότι αφορά, την παρελθούσα διαχείριση του Λογ/σμού ....... περασμένα ξεχασμένα  !!!
Την Παρασκευή 2.3.18 θα συνέλθει εκ νέου η "επιτροπή" στην οποία αναμένεται, η ΕΤΕ α.ε. να προσκομίσει εγγράφως και αποσαφηνισμένες τις προτάσεις της -ύστερα από αίτημα του κ. Ρωμανιά- καθώς και καταγεγραμμένες σε πρακτικό, τις απόψεις των λοιπών συμμετεχόντων.
γ) συνεδρίαση Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ της 21.2.18
Με ψήφους 10 υπέρ και 4 κατά, αποφασίστηκε η συνέχεια της συμμετοχής στον "διάλογο μέσω της επιτροπής" !!!!!
Στην συνεδρίαση παρέστησαν οι νομικοί σύμβουλοι Στρίμπερης και Καρούζος οι οποίοι αναφέρθηκαν σε νομικά ζητήματα ή προβλήματα γύρω  από την υπόθεση. 
Για οικονομία χώρου και χρόνου δεν θα αναπτύξω αναλυτικά τα λεχθέντα, ωστόσο δεν μπορώ ν΄ αποφύγω να εκφράσω  την δυσαρέσκεια σχετικά με τις τοποθετήσεις τους,
- για την αποφυγή (κινδυνολογία) Διαχειριστικού Ελέγχου του Λογ/σμού,
- για την συγκατάθεση (έγκρισή τους) συμμετοχής του Συλλόγου στον "διάλογο" (βοηθά στο δικαστήριο !!!),