Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 16/1 στις 4 μμ νέα συνάντηση της Ανοικτής Επιτροπής Αγώνα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας καλούμε την Τρίτη 16/1/2018, στις 4 μ.μ.- 6 μ.μ. σε συζήτηση στα γραφεία του ΣΣΕΤΕ, Δραγατσανίου 8, στη μεγάλη αίθουσα στον 6ο όροφο.

Η συνάντηση είναι συνέχεια της προηγούμενης συζήτησης της Ανοικτής Επιτροπής που έγινε στις 10/1 και έχει σκοπό :

Α. να ενημερωθούμε για το τι έγινε στη συνάντηση των προεδρείων ΣΥΕΤΕ, ΣΣΕΤΕ με τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, τη στάση των Δ.Σ. των συλλόγων και να εκτιμήσουμε το χαρακτήρα της συνάντησης, πώς διαμορφώνεται το τοπίο μετά από αυτήν και τι χρειάζεται να γίνει.

Β. Τι γίνεται με τις νομικές ενέργειες, ποιες δικάσιμες ισχύουν, ποιες αναβάλλονται και ποιες συγκεντρώσεις στα δικαστήρια θα καλεστούν.

Γ. Πότε θα γίνουν οι παραστάσεις για την κατάθεση των υπογραφών για την παροχή στοιχείων για το ΛΕΠΕΤΕ και για τη σύγκληση συνέλευσης του ΣΣΕΤΕ.

Δ. Τις θέσεις της Ανοικτής Επιτροπής και τις επόμενες πρωτοβουλίες και ενέργειες μας προκειμένου να υπερασπίσουμε το ΛΕΠΕΤΕ, την επικούρηση και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα. 


Για να υπερασπίσουμε το ΛΕΠΕΤΕ χρειάζεται να ενεργοποιηθούμε περισσότερο και πιο μαζικά.  Η μοιρολατρεία, η απάθεια και η ανάθεση δεν φέρνουν ποτέ θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας για να είναι νικηφόρος χρειάζεται να έχει τη συμμετοχή όλων.

Σας περιμένουμε !!!

      
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
aeaesete.blogspot.gr