Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 9 ΜΑΗ



Σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στα γραφεία του ΣΣΕΤΕ, Δραγατσανίου 8, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της 6μελούς Επιτροπής Αγώνα που ανέλαβε να υλοποιήσει το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της 11/4 και που αφορά στην οργάνωση της Πανελλαδικής Κινητοποίησης των μελών μας στις 9 Μαΐου έτσι όπως περιγράφεται στο ψήφισμα που εγκρίθηκε απο το Ανώτατο Όργανο του ΣΣΕΤΕ που είναι η ΓενικήΣυνέλευση των μελών του.
Παράλληλα με τις ραγδαίες εξελίξεις στον Σύλλογό μας αλλά και την κρισιμότητα της περιόδου, λόγω των απανωτών πολιτικών εκλογικών αναμετρήσεων, η απάντησή μας προς κάθε κατεύθυνση, Τράπεζα και Κυβέρνηση πρέπει να είναι ηχηρή και εξώστρεφη για την προάσπιση του ΛΕΠΕΤΕ του ΤΥΠΕΤ των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ αλλά και ΟΛΩΝ των κεκτημένων μας.
Για τον λόγο αυτό η συνεργασία ΟΛΩΝ των συναδέλφων αλλά και η ενεργή συμμετοχή τους, είναι απαραίτητη για την οργάνωση και επιτυχία της κινητοποίησης .
Το παρόν θα επιδοθεί και εγγράφως στο αυριανό Δ.Σ προκειμένου να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας μαζί με το εν λόγω ψήφισμα.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΑΓΩΝΑ
Μαρία Μποζώνα
Ουρανία Θεοδοσοπούλου
Σοφία Παπαδάκη
 
Μιχάλης Κάχρης
Γιάννης Μυλωνάς
 

Ιωάννα Παυλοπούλου