Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Τετάρτη 3/4 συζήτηση για το ΛΕΠΕΤΕ, την κύρια σύνταξη και το ΤΥΠΕΤ

Καλούμε στη συζήτηση της Ανοικτής Επιτροπής Αγώνα Εργαζόμενων και Συνταξιούχων ΕΤΕ όλους τους συναδέλφους, τις συλλογικότητες και τις ομάδες. Η συζήτηση ενημέρωσης και δράσης θα γίνει την Τετάρτη 3/4 στις 1 το μεσημέρι στο χώρο του Polis Art, που βρίσκεται  στο αίθριο πάνω από τη Στοά του Βιβλίου, με είσοδο και από Πεσματζόγλου 5, κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο.

Θέματα της συζήτησης :
- Η κατάσταση που διαμορφώνεται για το ΛΕΠΕΤΕ με τη συνεχιζόμενη αδιαλλαξία της Τράπεζας και μετά την πρόταση Πετρόπουλου και τη μεθόδευση δημιουργίας πίεσης για υποχωρήσεις και ένταξη στο ΕΤΕΑΕΠ που θα εκμηδενίσει την επικούρηση και θα υπονομεύσει το ΛΕΠΕΤΕ. 
- Τι γίνεται με τις κύριες συντάξεις και τη μη αποστολή εκκαθαριστικών. 
- Ποιες οι επιπτώσεις στο μέλλον για το ΤΥΠΕΤ και τα δικαιώματά μας.
- Τι κάνουμε μπροστά στη συνέλευση του ΣΣΕΤΕ την Πέμπτη 11/4, πως συντονίζουμε τις δράσεις μας με τις άλλες συλλογικότητες που αντιδρούν και μέσα από το Συντονισμό Δράσεων για το ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ, ποιες κινητοποιήσεις μπορούμε να οργανώσουμε για να έχουμε αποτελέσματα.

(επιλέξαμε αυτό το χώρο λόγω της γνωστής τακτικής της γραφειοκρατίας του ΣΣΕΤΕ να εμποδίζει τη διάθεση της αίθουσας για συζητήσεις, αλλά και των γνωστών κάθε φορά προφάσεων για διάθεση και άλλων χώρων είτε του ΣΥΕΤΕ είτε  της ΟΤΟΕ).