Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Eνημέρωση και σύγκλιση έκτακτου ΔΣ

Στη συνάντηση, που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη 10/5, του προεδρείου του ΣΣΕΤΕ με τον πρόεδρο και τον προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, Κ. Μιχαηλίδη και Π. Μυλωνά  αντίστοιχα, μετά  την απομπομπή του διευθύνοντος Φραγκιαδάκη, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Αφού εφάρμοσαν τη μέθοδο της καθυστέρησης (η συνάντηση ήταν ορισμένη για τις 4 μμ και άφησαν τα μέλη του προεδρείου να περιμένουν επί μια ώρα), εμφανίστηκαν οι διοικούντες για να πουν ό,τι και επί διοίκησης Φραγκιαδάκη. Δηλαδή, ότι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, θέλουν ένταξή μας στο ΕΤΕΑΕΠ και ένα επαγγελματικό ταμείο. Δεν θέλουν ΛΕΠΕΤΕ. Επικδιώκουν την απαλλαγή της τράπεζας τις υποχρεώσεις της. 
Από τη συνάντηση αποχώρησαν αρχικά από τα μέλη του προεδρείου ο σδ. Δημητρόπουλος και μετά ο σδ. Μαύρος και ενημέρωσαν όσους είχαμε συγκεντρωθεί απέξω.  Ενώ, στη συνέχεια όταν τέλειωσε η συνάντηση έφυγαν και τα άλλα μέλη του προεδρείου και το προεδρείο έβγαλε μια ανακοίνωση για την αποτυχία, χαρακτηρίζοντας αναλγησία και αδιαλλαξία τη στάση της διοίκησης. 
Αύριο Τρίτη στις 10.30 πμ καλείται έκτακτο ΔΣ με θέμα το ΛΕΠΕΤΕ και τη συνεδρίαση της διαχειριστικής επιτροπής στις 16/5 . 
Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι ο διάλογος  και οι διαπραγματεύσεις τους είναι χρόνος χαμένος, που σπέρνει διαψεύσεις σε όσους ακόμα ελπίζουν ότι χωρίς πίεση και ουσιαστικούς αγώνες θα έρθει αποτέλεσμα.