Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση-παράσταση στη Βουλή


Δεκάδες συνάδελφοι συγκεντρωθήκαμε σήμερα από το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας και στο απέναντι κατάστημα της οδ. Σταδίου για να διαμαρτυρηθούμε για την κυβερνητική μεθόδευση που καλύπτει την αυθαιρεσία της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας,  την ευνοεί παίρνοντας το μέρος της στη κατάχρηση των εισφορών μας και τη μη πληρωμή των υποχρεώσεων της στο ΛΕΠΕΤΕ και φαλκιδεύει τα δικαιώματά μας.

Με πορεία και υπό βροχή κατευθυνθήκαμε στη Βουλή γίναμε εκατοντάδες μαζί με άλλους συνάδελφους και παραμείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι τις 13.00.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ μπήκε στη Βουλή για να παραδώσει επιστολή και να μιλήσει με βουλευτές από τα κόμματα.   Σύμφωνα με την ενημέρωση, που μας έγινε στη συνέχεια, η επιστολή θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο του ΣΣΕΤΕ και ζητά να μην συνηγορήσουν στην κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης για ένταξή μας στο ΕΤΕΑΕΠ που υπονομεύει το ΛΕΠΕΤΕ.

Δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο βουλευτή από το ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκαν με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, της ΝΔ που θα τους κλείσει συνάντηση με τον αρμόδιο βουλευτή Βρούτση και με τον  Κουτσούκο από το ΚΙΝΑΛ. Οι βουλευτές δήλωσαν ότι θα ενημερώσουν τις ομάδες τους και κατανοούν το θέμα.

Ο αγώνας μας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Απαιτείται αγωνιστικός συναγερμός και να γίνει πιο δυνατή η φωνή μας για :

-      -  Να πληρώσει η τράπεζα τις υποχρεώσεις της στο ΛΕΠΕΤΕ.

-        - Να σταματήσει η κυβέρνηση να καλύπτει την τράπεζα.

-        - Άμεση πληρωμή όλων χωρίς καμιά περικοπή.

-        - Όλοι οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα στο ΛΕΠΕΤΕ.
Παρακάτω και άλλες φωτογραφίες