Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζεται η κατάληψη του καταστήματος Εμπορικού Κέντρου. Να είμαστε όλοι εκεί

Συνεχίζεται η κατάληψη του κατ/τος Εμπορικού Κέντρου επί των  οδ. Αγοράς & Ευρυπίδου. 
Με αγωνιστική επιμονή για το δίκιο του αγώνα μας δεκάδες συνταξιούχοι έμειναν και τη χθεσινή νύκτα στο κατάστημα προκειμένου να διαφυλάξουν τη συνέχεια και να αποκρούσουν κάθε απόπειρα  καταστολής. 
Και σήμερα Τετάρτη μοιράστηκε η ανακοίνωση προς τον κόσμο σε εκατοντάδες περαστικούς και οι περισσότεροι δήλωναν τη συμπαράστασή τους, ακόμα και ρωτώντας μας τι μπορούν να κάνουν για μας. 
Δίπλα στον αγώνα μας είναι αρκετοί συνάδελφοι από τους εν ενεργεία. Η Πρόταση Προοπτικής έβγαλε σχετική ανακοίνωση. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
Συνεχίζουμε δυνατά και ενωμένα για να μην επιτρέψουμε σε τράπεζα, κυβέρνηση και διάφορους πρόθυμους συνδικαλιστές να κλείσουν συμφωνία σε βάρος των συμφερόντων μας για μας, χωρίς εμάς και πίσω από τις πλάτες μας. 
Δεν θα επιτρέψουμε οι κινητοποιήσεις μας να είναι προπέτασμα καπνού για να επιβάλλουν κάποιοι τετελεσμένα. Να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα στα χέρια μας, χωρίς ανάθεση σε όσους μας έφτασαν ως εδώ, χωρίς αφέλεια και αυταπάτες. Ο λόγος για την πορεία και τις μορφές του αγώνα στους αγωνιζόμενους.